Aannemen

Wij nemen uitgebreide klussen aan, die uit meer dan alleen metselwerk bestaan. Daar metselwerk onze expertise is vertrouwen wij op onze samenwerking met andere experts, ieder in hun eigen vakgebied. Wij kiezen voor samenwerking, zodat u maatwerk krijgt van de hoogste kwaliteit. Wij pretenderen niet van alle markten thuis te zijn. Wel kunnen wij hardop zeggen dat wij een uitgebreid netwerk bezitten met bewezen vakmensen, waarbij wij vertrouwen in de kracht van samenwerking.

Met onze bewezen werkwijze, kunt u rekenen op eerlijke communicatie, goede planning, hoge kwaliteitseisen, kortom een vertrouwde partner.

Voordat u een project uit handen geeft is het van belang dat u het gevoel heeft gehoord te zijn in uw wensen, er realistisch naar de mogelijkheden en onmogelijkheden is gekeken en u een financieel plaatje is aangereikt dat naar behoren is onderbouwd.

Voornamelijk voor verbouw-, renovatie-, en aanbouwprojecten bent u bij R. Sijbers Bouw aan het vertrouwde adres. Wij investeren graag in een gedegen opname van een project, waarbij u mag rekenen op een eerlijke inventarisatie en prijsopgave.